Ahogy én gondolom a videózást...

Ahhoz,hogy egy rendezvény vagy esküvő videó ne legyen unalmas,csak néhány apróságra kell figyelni.
Először is kellenek profi felvételek.
Fontosak az érdekes és meglepő nézőpontok.
Felvételek a legszebb legmeghatóbb,legviccesebb pillanatokról.
És mindezeket össze kell gyúrni egy rövid,lényegretörő, pörgős videóvá,amit mindenki örömmel néz majd meg,akár többször is.

Esküvők

Az esküvői videónak nem kell unalmasnak lennie.Régen felvettek mindent az elejétöl a végéig és átadták több kazettán, vagy DVD-n.Ezeket aztán soha senki nem nézte végig..
Én a videót mindig az előre megbeszéltek szerint készítem el.Azokat a mozzanatokat rögzítem elejétől a végéig amit szeretnétek.De az átadottak mellé mindig készítek a nap legszebb,legviccesebb,legmeghatóbb mozzanatairól egy 10-15 perces összefoglalást a kedvenc zenéitekkel fűszerezve,mert ezt a kis rövid filmet mindenki garantáltan végignézi majd.Akár többször is..
Image

Rendezvények

Rendezvény videózásnál mindig előre pontosan megbeszéljük, hogy mi az elvárás.
Miről szeretnének jeleneteket a kész anyagban.Hány operatőr dolgozzon, mi az amit az elejétől a végig rögzíteni kell, és mi az amiről csak pár másodperces vágóképeket kell felvenni.Mindig a megrendelő elképzeléseinek megfelelően készítjük el a videóanyagot.

Videók

Az egész napos esküvőkről mindig készítünk egy rövid 10-15 perces zenés összefoglalót,amiben csak a nap legfontosabb és legszebb pillanatai vannak.
Ez mindig nagy siker. Ezt garantáltan mindenki többször megnézi majd.Persze készül a Nagy napról egy hosszabb anyag is,az előre megbeszélt módon,és időtartamban.

Óvodabál

Image
Image
Image
Image